Home backup

TOTAALREALISATIES.

De perfecte partner voor uw project! Wij staan u met raad en daad bij over uw netwerk en datavoorzieningen, elektrische installatie en beveiligingsoplossingen.

COOL PROJECTS

enkele van onze geweldige projecten

ONZE DIENSTEN

bewezen dat we het kunnen

Netwerk & IT

Wij staan u bij voor al uw IT benodigdheden. Netwerken, databekabeling, webhosting, herstelling en ondersteuning.

Beveiliging

Wij bieden oplossingen voor branddetectie, camerabewaking, communicatiemiddelen en toegangscontrole voor gebouwen, personen en goederen.

Bezoek SMITS Beveiliging 

Elektriciteit

Elektrische installaties voor particulieren en de KMO, opleveringen van A tot Z.

Bezoek Intratec Belgium bvba 

LED & Verlichting

Uw energiefactuur te duur? Dan zijn wij er voor u. Als officieel Philips verdeler leveren wij vanuit ons partnerbedrijf ETACC bvba u alle conventionele tot professionele verlichting. Ook designverlichting behoort tot ons productsegment.

Bezoek ETACC bvba 

Smart Living & Automation

Loxone your home! Dit is meer dan domotica. Onze Smart Home oplossingen bieden ontelbare mogelijkheden om alles in uw woning te sturen. Sterker nog; vaak gebeurt dit automatisch, zonder uw tussenkomst. Noem het gerust het domoticasysteem van de toekomst! Ons huismerk is Loxone, maar we zijn gecertificeerd voor Vantage, Luxom, Domintell, ...

DAAG ONS UIT MET UW PROJECT.
VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE!

ONZE LOCATIE

kom eens een tasje koffie met ons drinken, maak wel eerst even een afspraak

SPREEK ONS AAN

zeg even hallo...
S

mits Belgium, een dynamisch bedrijf dat ondertussen, in zijn zevenste levensjaar erin slaagt om een groei van 30% te verwezelijken. Dit door onze passie en probleemoplossend denken bewijst dat wij de geschikte partner zijn voor uw project. Daarnaast staan ook het geven van advies, het aandragen van oplossingen en het leveren van een uitstekende service centraal in onze doelstellingen.